Skip to main content

De circumcisie kan beschouwd worden als een veilige chirurgische ingreep. Omdat de complicaties echter direct gerelateerd zijn aan de ervaring van de chirurg, is het belangrijk dat de besnijdenis in ervaren handen wordt uitgevoerd. Zoals bij elke chirurgische ingreep kan ook bij een besnijdenis een complicatie optreden. Hieronder vindt u de meest voorkomende complicaties.

Infectie

Als de penis na ongeveer 5 tot 7 dagen dik, rood en pijnlijk is, dan is er waarschijnlijk sprake van een wondinfectie. Neemt u in dat geval contact met ons op via +31850185855 of neemt u contact op met uw huisarts.

Nabloeding

Na de besnijdenis kan het zijn dat de wond nog een beetje nabloedt. Dit is niet erg en stopt meestal vanzelf. Als de wond echter blijft bloeden, neemt u dan contact met ons op via de spoedlijn 06-21488380. U kunt dit nummer tot twee dagen na de besnijdenis dag en nacht bellen. Indien nodig zullen wij u terugzien in de kliniek om het probleem te verhelpen.

Niet kunnen plassen

Soms kunt u na de besnijdenis moeite hebben met plassen. Als u 12 uur na de ingreep nog niet geplast heeft, moet contact worden opgenomen met de dienstdoende arts van Bento Clinics.

Maak een afspraak

Bento Clinics heet u welkom in één van haar verschillende locaties.

  • Al ruim tien jaar ervaring en meer dan 25.000 besnijdenissen uitgevoerd.
  • Wij bieden kwalitatieve zorg van hoog niveau voor onze patiënten.
  • Onze chirurg is gespecialiseerd in het uitvoeren van circumcisies.