Bento Clinics | Mogelijke complicaties kind
16507
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16507,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Mogelijke complicaties

De circumcisie kan beschouwd worden als een veilige chirurgische ingreep. Omdat de complicaties echter direct gerelateerd zijn aan de ervaring van de chirurg, is het belangrijk dat de besnijdenis in ervaren handen wordt uitgevoerd. Zoals bij elke chirurgische ingreep kan ook bij een besnijdenis een complicatie optreden. Hieronder vindt u de meest voorkomende complicaties.

 

Nabloeding

Na de besnijdenis kan het zijn dat de wond nog een beetje nabloedt. Dit is niet erg en stopt meestal vanzelf. Als de wond echter blijft bloeden, neemt u dan contact met ons op via onze spoedlijn 06-21488380. U kunt dit nummer tot twee dagen na de besnijdenis dag en nacht bellen. Indien nodig zullen wij u terugzien in de kliniek om het probleem te verhelpen.

 

Infectie

Als de penis na ongeveer 5 tot 7 dagen dik, rood en pijnlijk is, dan is er waarschijnlijk sprake van een wondinfectie. Neemt u in dat geval contact met ons op via +31850185855 of neemt u contact op met uw huisarts.

 

Niet kunnen plassen

Soms hebben jongens na de besnijdenis moeite met plassen. Als de patiënt 12 uur na de ingreep nog niet geplast heeft, moet contact worden opgenomen met de dienstdoende arts van Bento Clinics.