Skip to main content

VOORBEREIDING

Zorg dat uw zoon zich voor de besnijdenis gedoucht heeft. De operatie geschiedt onder plaatselijke verdoving. Dit betekent dat uw zoon voor de ingreep gewoon kan eten of drinken. Uw zoon krijgt, als hij 6 maanden of ouder is, een “roesje” via een neusspray. Dit is een soort slaapmiddel (Midazolam). Als uw zoon ouder is dan 4 jaar, dan is het belangrijk dat u hem goed voorbereidt op de besnijdenis.

MEER INFO

DE METHODE

MCC (Modified Classic Circumcision) by Bento Clinics

Bij Bento Clinics passen wij de MCC techniek toe. Dit is een vernieuwde, verfijnde, religieus en medisch verantwoorde techniek met een cosmetisch fraai resultaat en een minimale kans op complicaties. Onze manier is snel en gaat gepaard met zo min mogelijk bloedverlies.

MEER INFO

NAZORG

Wondverzorging

De wond en de eikel worden na de besnijdenis bedekt met Vaseline zalf. Vaseline geeft een goede wondbedekking en voorkomt dat de eikel of wond vast gaat plakken aan de luier of onderbroek. Wij raden u aan om bij elke luierwissel een flinke hoeveelheid Vaseline op de penis aan te brengen en dit ongeveer tien dagen lang. U krijgt van ons een tube vaseline mee.

MEER INFO

MOGELIJKE COMPLICATIES

De circumcisie kan beschouwd worden als een veilige chirurgische ingreep. Omdat de complicaties echter direct gerelateerd zijn aan de ervaring van de chirurg, is het belangrijk dat de besnijdenis in ervaren handen wordt uitgevoerd. Zoals bij elke chirurgische ingreep kan ook bij een besnijdenis een complicatie optreden. Hieronder vindt u de meest voorkomende complicaties.

MEER INFO

Maak een afspraak

Bento Clinics heet u welkom in één van haar verschillende locaties.

  • Al ruim tien jaar ervaring en meer dan 25.000 besnijdenissen uitgevoerd.
  • Wij bieden kwalitatieve zorg van hoog niveau voor onze patiënten.
  • Onze chirurg is gespecialiseerd in het uitvoeren van circumcisies.