Bento Clinics | Voordelen besnijdenis
16560
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16560,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Voordelen besnijdenis

Voordelen van een besnijdenis

Eén van de voordelen van een besneden penis is onomstotelijk een betere hygiëne. Een besneden penis kan veel makkelijker schoongehouden worden, omdat het smegma, dat zich op en rondom de eikel vormt, zich niet ophoopt onder de voorhuid. De voorhuid is immers verwijderd bij een besneden penis. Vooral bij warm weer neemt de smegmaproductie toe.
Daarnaast kunnen bij een onbesneden man druppeltjes urine onder de voorhuid terechtkomen. Tot slot zijn er veel mannen die hun voorhuid niet terugtrekken wanneer zij zich wassen.
Dit alles zorgt ervoor dat een onbesneden penis lang niet altijd schoon blijft tot de volgende wasbeurt. Ook in Nederland, met voldoende sanitaire voorzieningen, heeft een besnijdenis dus voordelen op hygiënisch vlak.

 

Om meer te lezen over de voordelen van een besnijdenis, klik op de link hieronder:

 

folder voordelen besnijdenis

 

De folder is afkomstig van professor Brian Morris (http://www.circinfo.net/), een Australische professor die al heel lang de voordelen van besnijdenis onder de aandacht brengt, zowel in de medisch-wetenschappelijke wereld als bij het algemene publiek.