Bento Clinics | De methode volwassene
16421
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16421,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

De methode

De Besnijdenis

MCC (Modified Classic Circumcision) by Bento Clinics

Bij Bento Clinics passen wij de MCC techniek toe. Dit is een vernieuwde, verfijnde, religieus en medisch verantwoorde techniek met een cosmetisch fraai resultaat en een minimale kans op complicaties. Onze manier is snel en gaat gepaard met zo min mogelijk bloedverlies.

De voorhuid van de penis wordt verdoofd door middel van een aantal injecties net onder de huid aan de basis van de penis. Rondom de penis wordt alles schoon gemaakt en steriel afgedekt. Nadat gecontroleerd is of de verdoving goed werkt, wordt vervolgens de voorhuid losgemaakt van de eikel. Hierna wordt de lengte bepaald van de voorhuid en daarna verwijderd. De eventueel ontstane bloedinkjes worden gestopt. Ten slotte wordt de overgebleven huid met enkele oplosbare hechtingen vastgehecht vlak onder de rand van de eikel. Een besnijdenis duurt gemiddeld 20-30 minuten.